Köp & Leveransvillkor (Swedish)

Genom att beställa av oss accepterar du dessa villkor.

BlueRedGold AB, nedan kallat BRG.

Personuppgifter

BRG är ansvarigt för och behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. 

Beställning & Betalning

Webshop.
Vi bekräftar din order via e-mail. När du erhållit bekräftelsen betalar du med Swish eller Bankgiro som finns på din bekräftelse och på hemsidan. Du måste ha fyllt 18 år för att kunna beställa av oss. Företag kan ansöka om fakturabetalning. 

Leverans
När vi erhållit din betalning levererar vi enligt de uppgifter du angett. Om något är oklart kontaktar vi dig. Leverans sker per post eller med bud, direkt hem till dig eller till ombud. Det är även möjligt att hämta på vårt kontor, kontakta oss på info@blueredgold.com

För outlösta paket tar vi ut en avgift på 295 kr för att täcka fraktkostnader samt administration och det extra arbete som tillkommer i dessa ärenden.

Reklamation

Ångerrätt gäller oöppnad förpackning.


Kontroll av varan innan vi skickar den är en självklarhet. Vi gör alltid vårt bästa för att du som kund skall vara nöjd med det du beställer. Om du trots detta inte är nöjd kontakta oss omgåendeinfo@blueredgold.com. Bifoga gärna bilder och information om vad du inte är nöjd med samt namn & personnummer. Om produkten konstateras vara felfri efter vår undersökning kan vi ta ut en felsökningsavgift. Om det är en transportskada; ta foto på skadan och kontakta omgående transportören eller utlämningsstället.

Retur
Du står risken för varan, förpacka den därför väl i originalförpackningen och även i fraktemballage. Du står för fraktkostnaden vid en retur till oss. Om det avser en reklamation och den godkänns av oss betalar vi fraktkostnaden till dig.

Priser
Alla priser är i SEK inklusive lagstadgad moms.

Kontakt: info@blueredgold.com

Reservation för felskrivning & prishöjningar.